Oplev Lumby

Den 17. september 2022 stod partnerskabet bag Lumby aftalen samt Lumby borgerforening bag Oplev Lumby

Her vises Lumby frem for gamle og nye Lumby ‘er samt alle der kunne tænke sig at blive klogere på hvad Lumby kan byde på.
Ideen er at nye tilflytter kan opleve dele af intuitioner, foreninger samt virksomheder her i Lumby og omegn, men så sandelig også alle andre kan komme forbi og se eller gense noget af det de en gang var en del af.

Programmet var som følger:

Kl. 9.30-11.00 er der åbent for alle i børnehuset, hvor der serveres morgenbrød, der er også åbent i sognegården og kirken.

Kl. 10.30-12.00 er der åbent i skolen, hvor der er hoppeborg, skytteklubben og i LIF88. Alle erhvervsdrivende, er velkomne til at have en lille stand, eller lægge foldere eller visitkort i aulaen på skolen.

På skolen, vil der fra 11.00-13.00 være gratis slush-ice og pølsevogn med hotdog til alle.

Der vil mellem 10:30 – 13:00 være mulighed for at stå med en stand eller lægge information om sin lokale virksomhed eller forening i aulaen på skolen.

Det koster ikke noget at være med, og alt foregår på frivillig basis så det er jer selv der skal møde op med hvad i eventuelt kunne tænke jer at vise.
Selvfølgelig er det begrænset hvor meget plads vi har, men kontakt os hvis det har noget interesse.

Kontakt: Bare mød op i skolen ved Aulaen, så vil der være nogle der kan hjælpe

Vi vil være der fra kl. 09:00 til vi ”lukker”

Hjemmesiden lumby.dk er blevet opdateret, så hvis i/du vil med på hjemmesiden vil der være mulighed for i kan give os oplysninger og logo, til det i ønsker om jer på hjemmesiden.

Det er første gang vi prøver at arrangere sådan et event, så selvfølgelig er vi spændte og håber det vil få stor opbakning. Vi vil derfor opfordre jer alle her i Lumby og omegn til at fortælle andre omhvad der sker i byen den dag.

Med venlig hilsen Partnerskabet bag Lumby aftalen samt Lumby borgerforening